on
tour

mm7_featured

Monster MC Tour #7

Noget nyt måtte ske, og da vi havde hørt, at der faktisk var noget af Nederen Jylland, vi ikke havde fået tilbage dengang for 100 år siden, besluttede vi os for at trille ned og ordne den sag en gang for alle. Der blev bestilt overnatning i nærheden af Dannevirke, men der var også noget andet, der skulle ordnes, når vi nu alligevel skulle på de kanter.

fynshoved_featured

Fynshoved – og det der er værre

Det blev torsdag. Nummer 4 havde plaget nummer 2 om at blive luftet, og nu viste vejret sig fra en sjælden kælen side. Det var kommet nummer 2 for øre at De havde forsøgt at lappe Fyn sammen efter sidste besøg, så han brummede muntert; vi splitter sgu lortet ad igen.

junior_paa_jagt_featured

Juniorklubben på jagt

Monster MCs juniorklub havde hørt rygter om, at begge nestorer var røget i en form for isolation, så de begav sig ud på en lille tur for at forsøge at lokalisere dem og glæde dem lidt med lidt larm fra gaden.

mmc6_11

Monster mc Tour #6

Grand Depart og første optankning Vi mødtes ved 3rd, og så ræsede vi derudaf. Efter at have varmet en del asfalt op og vold-generet en trucker på A13 sparkede vi døren ind til Mønsted Kro.

mmc5_featured

Monster mc Tour #5

MMC #5 Lidt nord for store Randers ligger lille Lem, men det handler det følgende overhovedet ikke om. Derimod handler de næste par timers læsning om monstrenes tårevædede afsked.

juniortur_featured

JUÑIORTUR I AUGUST

En fin dag i August, måske den eneste fine dag, drog Juñiorene på eventyr i Sydøstjylland. 4. Monster havde på forhånd planlagt en tur som han kalder “Kratluskeren Fra Tinnet” som skulle testes.

MMC4_featured

MONSTER MC TOUR #4

MMC#4 LFM Lol-land, Falster, Møn? Njarh. Lallende, febervilde madammer? NEJ! Læderjakkeklædte, fandenivoldske monstre? JADA!

mmc3_featured

MONSTER MC TOUR #3

MMC#3 – blev en noget anderledes tur end de to foregående, først og fremmest fordi monstrene ikke var fuldtallige, da 3rds svinghjul valgte at destruere sig selv i dagene op til afgang.

mmc2_featured

MONSTER MC TOUR #2

Vi skriver juni 2016. Monstrenes æra er gået ind i en ny fase. Den hedder MMC2. For anden gang nogensinde samledes alle ægte monstre nemlig på deres monsterbikes til Monster MCs Tour nr. 2 (MMC2)

mmc1_featured

MONSTER MC TOUR #1

Månedsskiftet juli-august 2015 markerede begyndelsen på en ny æra: Monstrenes æra. For første gang nogensinde samledes alle ægte monstre nemlig på deres monsterbikes til Monster MCs Tour Nr. 1 (MMC1)