on
tour

fynshoved_featured

Fynshoved – og det der er værre

Det blev torsdag. Nummer 4 havde plaget nummer 2 om at blive luftet, og nu viste vejret sig fra en sjælden kælen side. Det var kommet nummer 2 for øre at De havde forsøgt at lappe Fyn sammen efter sidste besøg, så han brummede muntert; vi splitter sgu lortet ad igen.

junior_paa_jagt_featured

Juniorklubben på jagt

Monster MCs juniorklub havde hørt rygter om, at begge nestorer var røget i en form for isolation, så de begav sig ud på en lille tur for at forsøge at lokalisere dem og glæde dem lidt med lidt larm fra gaden.

mmc6_11

Monster mc Tour #6

Grand Depart og første optankning Vi mødtes ved 3rd, og så ræsede vi derudaf. Efter at have varmet en del asfalt op og vold-generet en trucker på A13 sparkede vi døren ind til Mønsted Kro.

mmc5_featured

Monster mc Tour #5

MMC #5 Lidt nord for store Randers ligger lille Lem, men det handler det følgende overhovedet ikke om. Derimod handler de næste par timers læsning om monstrenes tårevædede afsked.

juniortur_featured

JUÑIORTUR I AUGUST

En fin dag i August, måske den eneste fine dag, drog Juñiorene på eventyr i Sydøstjylland. 4. Monster havde på forhånd planlagt en tur som han kalder “Kratluskeren Fra Tinnet” som skulle testes.

MMC4_featured

MONSTER MC TOUR #4

MMC#4 LFM Lol-land, Falster, Møn? Njarh. Lallende, febervilde madammer? NEJ! Læderjakkeklædte, fandenivoldske monstre? JADA!

mmc3_featured

MONSTER MC TOUR #3

MMC#3 – blev en noget anderledes tur end de to foregående, først og fremmest fordi monstrene ikke var fuldtallige, da 3rds svinghjul valgte at destruere sig selv i dagene op til afgang.

mmc2_featured

MONSTER MC TOUR #2

Vi skriver juni 2016. Monstrenes æra er gået ind i en ny fase. Den hedder MMC2. For anden gang nogensinde samledes alle ægte monstre nemlig på deres monsterbikes til Monster MCs Tour nr. 2 (MMC2)

mmc1_featured

MONSTER MC TOUR #1

Månedsskiftet juli-august 2015 markerede begyndelsen på en ny æra: Monstrenes æra. For første gang nogensinde samledes alle ægte monstre nemlig på deres monsterbikes til Monster MCs Tour Nr. 1 (MMC1)