on
tour

Den lange vej til Syndens By

Den legendariske Californiske sol varmede allerede godt da det yngste Monster og hans rejsemakker sprang på nakken af hver en kværn og drog østover fra San Fransisco via Yosemite mod dagens destination, Benton Hot Springs.

mmc9_feature

Monster MC Tour #9

Sommerens højdepunkt var omsider kommet. Eller faktisk ikke helt, for der var egentlig tre dage til, da referenten opdagede, at vejrudsigten bare blev ringere og ringere for den weekend, monstrene havde besluttet sig for at lave brune streger i Underjylland.

jylleren2022_featured

Fjylleri på Jylleren

Übermonstret havde valgt at give alle de øvrige monstre en ordentlig tur på Jylleren over to dage i foråret 2022. Der forlyder intet om, hvor han fik idéen fra, men det kunne jo være, han havde set, hvordan vi andre gebærder os på (højst) to hjul. Uanset sagde vi ikke nej.

mm8_featured

Monster MC Tour #8

Det var blevet sensommer og tid til monstrenes hidtil største sats: At vende tilbage til et gerningssted. Opildnede af den pure galskab satte vi derfor hinanden stævne et ved første indtryk lidt for spændende sted, nemlig Kværndrup Kro.

mm7_featured

Monster MC Tour #7

Noget nyt måtte ske, og da vi havde hørt, at der faktisk var noget af Nederen Jylland, vi ikke havde fået tilbage dengang for 100 år siden, besluttede vi os for at trille ned og ordne den sag en gang for alle. Der blev bestilt overnatning i nærheden af Dannevirke, men der var også noget andet, der skulle ordnes, når vi nu alligevel skulle på de kanter.

fynshoved_featured

Fynshoved – og det der er værre

Det blev torsdag. Nummer 4 havde plaget nummer 2 om at blive luftet, og nu viste vejret sig fra en sjælden kælen side. Det var kommet nummer 2 for øre at De havde forsøgt at lappe Fyn sammen efter sidste besøg, så han brummede muntert; vi splitter sgu lortet ad igen.

junior_paa_jagt_featured

Juniorklubben på jagt

Monster MCs juniorklub havde hørt rygter om, at begge nestorer var røget i en form for isolation, så de begav sig ud på en lille tur for at forsøge at lokalisere dem og glæde dem lidt med lidt larm fra gaden.

mmc6_11

Monster mc Tour #6

Grand Depart og første optankning Vi mødtes ved 3rd, og så ræsede vi derudaf. Efter at have varmet en del asfalt op og vold-generet en trucker på A13 sparkede vi døren ind til Mønsted Kro.

mmc5_featured

Monster mc Tour #5

MMC #5 Lidt nord for store Randers ligger lille Lem, men det handler det følgende overhovedet ikke om. Derimod handler de næste par timers læsning om monstrenes tårevædede afsked.

juniortur_featured

JUÑIORTUR I AUGUST

En fin dag i August, måske den eneste fine dag, drog Juñiorene på eventyr i Sydøstjylland. 4. Monster havde på forhånd planlagt en tur som han kalder “Kratluskeren Fra Tinnet” som skulle testes.

MMC4_featured

MONSTER MC TOUR #4

MMC#4 LFM Lol-land, Falster, Møn? Njarh. Lallende, febervilde madammer? NEJ! Læderjakkeklædte, fandenivoldske monstre? JADA!

mmc3_featured

MONSTER MC TOUR #3

MMC#3 – blev en noget anderledes tur end de to foregående, først og fremmest fordi monstrene ikke var fuldtallige, da 3rds svinghjul valgte at destruere sig selv i dagene op til afgang.

mmc2_featured

MONSTER MC TOUR #2

Vi skriver juni 2016. Monstrenes æra er gået ind i en ny fase. Den hedder MMC2. For anden gang nogensinde samledes alle ægte monstre nemlig på deres monsterbikes til Monster MCs Tour nr. 2 (MMC2)

mmc1_featured

MONSTER MC TOUR #1

Månedsskiftet juli-august 2015 markerede begyndelsen på en ny æra: Monstrenes æra. For første gang nogensinde samledes alle ægte monstre nemlig på deres monsterbikes til Monster MCs Tour Nr. 1 (MMC1)