Fjylleri på Jylleren

Vi må indrømme det; 1st får mange idéer. Der er naturligvis tale om ganske betydeligt svingende ræson forbundet med hans idéer, hvilket jo også er udmærket. Vinteren 2021-22 fik han dog en af de absolut bedre, og den kan man læse mere om herunder.

Übermonstret havde valgt at give alle de øvrige monstre en ordentlig tur på Jylleren over to dage i foråret 2022. Der forlyder intet om, hvor han fik idéen fra, men det kunne jo være, han havde set, hvordan vi andre gebærder os på (højst) to hjul. Uanset sagde vi ikke nej.

Vi mødtes derfor en fin morgen derude, og efter lidt indledende pladdersnak kom vi endelig til hest. Ud i kravlegården og prøve lidt af hvert af – for derefter at drible ind på selve banen og give den lidt mere peber med samme øvelse. Efter det ind i skuret igen, drikke lidt, pisse lidt, sludre lidt og lytte lidt, og så ellers ned i kravlegården igen og efterfølgende ud på banen nok engang og så fremdeles i to hele dage, kun afbrudt af perioder med ædelse og mere ædelse.

Et godt stykke ud på andendagen havde vi lært mange ting:

 1. Det er en fordel at blive inden for banen
 2. Det er en fordel at give den noget gas
 3. Det er en fordel at geare ned
 4. Man bliver skør af at slingre for meget
 5. Det er en fordel at give den noget gas
 6. Det er en fordel at være inviteret til gratis pølsevogn
 7. Man må ikke overhale instruktørerne
 8. Giraffer skider lakridser
 9. Det er en fordel at give den noget gas
 10. Det er en fordel at give den noget gas
 11. Det er en fordel at give den noget gas

Cirka sådan køres ruten:

Således velinformerede er vi nu alle blevet langt vildere på vores djævleredskaber, og det er jo også en fordel, hver gang der er behov for den slags. Da andendagens officielle program sluttede, hjulede vi med vores nyindlærte teknikker ad bagveje, smutveje og omveje hjem til 3rd, hvor den lokale monsterfrue kom os i møde i indkørslen (hun ville nok helst ikke have os indenfor) medbringende øl og kage. Der var jo så lige to gode grunde til at lade hende blive ved med at være gift. Og således velgenoptankede også på den kulinariske front råbte vi noget til hinanden, vi næppe hverken forstod eller blot hørte, og fræsede hver til sit. Tak for endnu en yforglemmeligt fjyllet tyr.

Efterskrift

Det viser sig at efter Monstrene hærgede Jylleren, har der været stor opstandelse, ja ligefrem bondeoprør med høtyve og fakler, blandt “naboer” til motorbanen for at få stoppet den slags løjer. Talsmonstret for MonsterMC udtaler: “Vi er pisse ligeglade.”