breaking
news

1. Maj - Øldrikningens Absurde Hierarki

MonsterMC har fået nok af denne absurde dobbeltmoral, hvor kalenderen pludselig bestemmer, hvornår vi kan nyde en kold en.

Branden på Børsen:

Vi er blevet opmærksomme på spekulationer om en eventuel forbindelse mellem MonsterMc og branden på Børsen i København i dag. Vi vil gerne understrege, at vi ikke har nogen bekræftede oplysninger om sådan en forbindelse.

Ny Helligdag:

Vi er stolte over at erklære den 1. marts som national helligdag til fordel for den udskældte Store Bededag. Denne dag, som traditionelt set har været præget af ro og eftertanke, kan nu blive omdannet til en dag fyldt med liv, glæde og højoktan.

Pressemeddelelse

MonsterMC lancerer eget "Vurderingsteam" og udfordrer Vurderingsstyrelsen

Pressemeddelelse

Historisk Skift i Det Guddommelige: Buddha Abdicerer til Fordel for "Den Lille Tykke Buddha" – Bibendum fra Michelin

Pressemeddelelse

MonsterMC gør et Nytårsskifte: Indfører "God Ny-tår" som det Moderne Nytårsudtryk

sussiogleo

Nekrolog over Leo

Nyheden om Leos død har nået monstrene. Det har selvsagt vakt noget furore, så her følger nogle tanker desangående.

gen22_featured

Generalforsamling og indvielse af vores rockerborg

Efter en række sløje år uden egentlige møder, hvor man uden større mas med strømerne kan nedsvælge kolde øl, var tiden kommet til at holde generalforsamling nummer tre-fire stykker. Vi kunne så passende indvi 1sts seneste nyerhvervelse: En rockerborg!

RadioMonster

BREAKING: RADIO MONSTER ER LIVE

Enestående radio til dig fra... nogen.

rain

Monster mc tour #7 udsat

For første gang nogensinde har Monstrene set sig nødsaget til at aflyse en tur grundet skodvejr.

le_bordel2

Vigtig Covid-19 opdatering

Øvrige lokaler, hvor der leveres tjenesteydelser, som efter deres karakter indebærer tæt fysisk kontakt til kunder, og solarier.

OK-Politiafspærring

MMC-1 endelig deklassificeret

Efter adskillege år og et langt tovtrækkeri er sløret endelig lettet for flere detaljer om hvad der rent faktisk skete under den legendariske tour MMC-1.

jul2019_00

(H)JUL I MONSTERHULEN

Så blev det da alligevel hjul i Monsterland, og vi har i år virkeligt strukket os for at hygge og dekorere det bedste vi har lært. Nisselandskaber og krybbespil er ikke lige os, så i år har vi kreeret en mere personlig monsterstil.

hurra

ÆRESMEDLEM FOR 2018 FUNDET!

Manden der skider så voldsomt at lokummet bare ikke magter at sluge det. Manden der introducerede internettet til Lortekniven. Hurra for »LearnedButt«

henri-konge-af-guds-naade

NEKROLOG

Nekrolog over H.K.H. Prins (tidligere Prinsgemal) Henri Marie Jean André greve de Laborde de Monpezat, højtskattet æresmedlem af Monster MC.

arrhh_jul_igen_07

HVORFOR JULEN ER SÅ BITTERSØD

Monstre hader jul – undtaget dem der sidder på kværnen. MEN, fordi der er så uendeligt mange fjolser derude er julen alligevel bittersød. Se hvad spaderne har lavet som vi kan grine af mens vi pudser øh… havelågen.

1513074774_jomfrukloster_i_vejle_b65383

OFFICIEL UNDSKYLDNING: VEJLE MANGLER JOMFRUER

”Ja, det er en uheldig situation, men det hele kom ud af kontrol” Talsmonstret kigger brødbetinget ned på sine sko. ”Altså, vi er jo ofte i Trekantsområdet… Nogle gange roder vi rundt dernede i timevis, men oftest pløjer vi bare igennem.

fifa

VODKA OG REMOULADE

Fodbolden har ramt landet, uanfægtet hvor meget monstrene end forsøger at ignorere det. Og når det nu alligevel uigenkaldeligt er her, hvorfor så ikke profitere på det? Ja, det er så lige præcis hvad vores lokale høker har valgt at gøre – og med et SMASH tilbud.

monster-house_banner

NYBYGGERI

Monstrene diskuterede mulige emner for et nyt klubhus, men fandt ingen egnede emner i ugeavisen. Der blev så skelet til lokale entreprenører, men ingen kunne levere noget tilnærmelsesvis i nærheden af hvad monstrene havde tænkt sig:

konghenrik

CHOCKNYT – MONSTRENE VIL HELLER IKKE BEGRAVES SAMMEN MED MARGRETHE

Voldsom udmelding fra MonsterMCs talsmonster her til morgen understreger den anarkistiske stemning under morgenmødet i den hæderkronede motorcykelklub.

kawa_renovering_04a

RENOVERING AF #4’S GAMLE HAVELÅGE

“Gamelt lort har vi nok af, og rent tøj har vi haft” lyder et gammelt ordsprog. 4th Monster måtte sande at det ville koste ham nogle timer i værkstedet at få den gamle Kawa på asfalten i denne sæson.

forste-koretur_featured

ÅRETS FØRSTE KØRETUR

…gik i år til Vrads Raceway. 4. Monster blev provokeret af 2 Nimbusser der fræsede gennem hans by, så han nærmest flåede geden ud af sit vinterhi. Geden viste sig at være nogenlunde samarbejdsvillig, og efter lidt broklen med batteri og startgas blev den vækket til live med et monsterbrøl.

nytaar_featured

GODT NYTÅR

2017 bliver på mange måder et begivenhedsrigt år. Dels synes der at være enighed blandt den ældre del af medlemmerne, om at de yngre monstre ikke selvstændigt er i stand til at føre MC på forsvarlig vis, og har derfor sørget for at de kan øve sig i kravlegården Jyllandsringen i løbet af foråret.

christmas2_featured

GLÆDELIG FOR(H)JUL, DEL 2.

Ja så var 4. Monster jo ellers tvangsindlagt til jule-klipperier på afkommets skole, en gruopvækkende eftermiddag i December. Det var i en sportshal propfuld af trætte, sukker-høje unger der yderligere fik stoppet alt for meget mere slik i kæften af en overvægtig kraftidiot klædt i en lådden rød dragt.

christmas1_featured

GLÆDELIG FOR(H)JUL

MEN NU: MonsterMC introducerer julepynt for mænd (og monstre). Juuuuul. Fyforsaddan en skefuld. Vi bryder os ikke om det. I særdeleshed ikke fordi vores MC’er er overfølsomme for vejsalt, men også fordi vi bare ikke magter klejner og nisser.

campen_featured

GAMMELT LORT

2nd og 4th var i weekenden på auktion for gammelt ragelse i noget der hedder Randers. Mellem bunker af rustne lade- og mose-fund var der dog enkelte lyspunkter, bl.a. denne vidunderlige Yamaha 100cc årgang gammel.

ole-erling_featured

TRAGISK NYT:

Monster MC’s maskot fra længe før, klubben blev stiftet, den mangeårige og overvægtige danmarksmester i musik til suppe, steg og is, Ole Erling, er død, 77 år og 145 kg.

vaabenskjold_featured

VÅBENSKJOLDET

Alle Monstrene nedstammer i lige linje fra Nicolaus Boje (f. 1450). Han var staller, dvs. marsk/hærfører for den sydlige del af Ditmarsken og som sådan en fandens karl, der væltede sig rundt i sprut og damer

te-hus4

Så døde te-huset

Langt om længe antændte det legendariske Te-hus fra #MotherOfAllMonsters af bar’ hotness.

mmc1_006

Monster mc tour #1

"Referat" af første officielle tour er "offentligtgjort"

stiftende_redaktionsmode

REDAKTIONSMØDE 2. JULEDAG

Afholdt møde hos 4th. Skummelt og til tider næsten kvalmende. Alle tiders!