Officielt Udtalelse:

MonsterMc og Branden på Børsen i København

Vi er blevet opmærksomme på spekulationer om en eventuel forbindelse mellem MonsterMc og branden på Børsen i København i dag. Vi vil gerne understrege, at vi ikke har nogen bekræftede oplysninger om sådan en forbindelse.

Det er kendt, at MonsterMc, ligesom mange andre motorcykelklubber, ofte arrangerer udendørs aktiviteter, herunder bålafbrænding, men primært for at stege pølser og bacon. Som organisation er vores primære fokus at fremme fællesskab og såkaldt »ansvarlig adfærd« blandt vores medlemmer. Enhver påstand om vores deltagelse i denne hændelse er ugrundet, og vi opfordrer til forsigtighed med hensyn til at drage konklusioner, før alle fakta er blevet fastlagt.

Det er også blevet bemærket i klubben, at branden opstod på den abdiserede dronningemoders fødselsdag, hvilket vi finder påfaldende. Mens vi ikke ønsker at antyde nogen direkte forbindelse, kan denne sammenfaldende timing vække interesse i forhold til eventuelle fejringer, der måske er gået over gevind. Det er vigtigt for os at understrege, at MonsterMc holder sig til en traditionel og respektfuld fejringspraksis, og enhver form for fejring er altid underlagt vores strenge retningslinjer for sikkerhed og ansvarlighed. Vi er imidlertid villige til at samarbejde fuldt ud med myndighederne for at undersøge alle aspekter af denne situation og bidrage til en klarlæggelse af begivenhedernes forløb.

Vi er klar over, at der kan være interesse i at få yderligere oplysninger, og vi står til rådighed for at svare på spørgsmål fra pressen og offentligheden så snart der er mere at rapportere.