Sovs
& Larm

MS2020banner

Klubtur til Herning Motorshow 2023

Dette år var det lykkedes at samle hele klubben til en udflugt til årets store event; Motorshow i Herning. For M.U.G. (Motorcykelentutiaster Uden Grænser) er det bedre end juleaften. Altså rigtig meget bedre. Som i gange tusind.

featured_2020

Tyve/tyve i ord og billeder

Et monsteragtigt tilbageblik på et rigtigt monsterår. En kavalkade, et festfyrværkeri af årets vigtigste nationale og globale nyheder og øvrige højdepunkter. Som dette lorteår rinder ud, er det blevet tid til at samle lidt op – eller lade ligge, sådan ret afhængigt af, hvor klamt det er.

MS2020banner

RAPPORTAGE: Herning Motorshow 2020

Ja, så have de lige numre forvildet sig ud af jordhulen og taget på udstilling ovre vestpå i noget der hedder Heeerning. Et hul i jorden er det. Et hul fyld med bønder med hængerøv i jeans’ne og fedtede Metax-kasketter.

fedtbiksen4

ANMELDELSE: Aases Fedtbiks

Et sted på Sydfyn, 12 kilometer nord for Svendborg, 15 kilometer syd for Ringe og 37 kilometer syd for Odense ligger en lille undseelig flække ved navn Stenstrup.

eurovision-2017-logo

UENDELIG OPKAST: EUROVISIONEN 2017

Af vanvare og i frustration over DR’s ulideligt tynde programflade endte 2nd og 4th uafhængigt af hinanden på TV’ets svar på en blanding af homoparade og kolonihavehus: EuroVisionen.

good_times

ANMELDELSE: The Diner, Vejle

Ja, så var 2nd Monster jo lidt gammelsulten efter at have hærget Fyn. Han havde jo stavet sig igennem anmeldelsen af Roadhouse, så han viste på forhånd at det var totalt no-go, men han vidste også at DTC ved Vejle har fået sig en snask

roadhouse_tagline

ANMELDELSE: Roadhouse, Kildebjerg

Fjerde Monster var på flugt hen over Fyn, det det går op for ham at både tanken og dunken er faretruende tæt på tom.

sav_featured

HUSQVARNA 133 SG VS URIMELIGT RINGE HAVEBÆNK

I 4th Monsters have foregår der mange spændende sager. I dag er det en spændende dyst mellem det drønlækre Svenske fyrtårn – en orange Husqvarna 133 SG, årgang ca. 1982 og en ufattelig ringe havebænk bygget i Bulgarisk åndenød.

kvaerndrupkro2

Anmeldelse af Kværndrup Kro

Vi besøgte Kværndrup Kro i forbindelse med MMC1 i sommeren 2015. Fortovet uden for kroen virkede nogenlunde som andre fortove af samme materiale og alder, mens skiltet over indgangen så en kende slidt ud.

te-hus1-1.jpg

ENDEGYLDIGT FARVEL TIL TE-HUSET

Og det var på tide, vil mange mene.