Fjerde Monster var på flugt hen over Fyn, det det går op for ham at både tanken og dunken er faretruende tæt på tom. Belejligt nok brøler han netop forbi et skilt der antyder at brændstof fås på Kildebjerg rastepladsen bare 5 km ude i fremtiden. Intet problem, bare hold gassen på.


EN LUMMER MOTORVEJS CAFÉ OG PATRICK

Med frisk benzin i tanken var det så til til at fylde dunken. Det første Monstret ser er at det ellers så kedelige Monarch ædeskur er blever re-brandet og -designet, og hedder nu Roadhouse. Der er i bund og grund tale om ligeså tam og dårlig føde som på de sædvanlige Monarchs – men her har lummer café stemning presset priserne op i et endnu mere groteskt leje.


Monsteret trisser op mod den urimeligt bebumsede knægt ved kasseapperatet mens han grubler over hvorvidt han skal vælge imellem klassikere som pasta carbonara eller måske laks i hummersuppe. MEN SÅ fanger hans blik et skilt med en så uimodståelig flæskestegssandwich med knasende svær at han glemmer alt hummerpasta og laks i ostesovs. Han må bare have svin pakket ind i hvedebolle – og med et prisskilt på sølle 99 dask er det jo en foræring??!(?)


VIRKELIGHEDEN RAMMER 4. MONSTER

Kvalitet tager som bekendt tid, og køkkenpersonalet havde ingenlunde travlt med at tilvejebringe det tiltrængte foder. Efter kun 35 minutters venten var åbenbaringen klar: En oval tallerken med en uidentificerbar masse, 2 små skåle; en med majonæse og en med ketchup og så en bunke pomfritter de ikke havde gidet tage ud af friturekurven.

Da monstret så satte hugtænderne i den uidetificerbare masse der skulle gøre det ud for en 99 kroners flæskestegssandwich, går det op for ham at pomfritterne ikke havde kedet sig i frituren; de havde haft selskab af Patrick Swayze, der efterfølgende var endt i en klam bolle. Det er en ubegribelig dårlig kombination, men monstret er sultent og spiser det meste alligevel. Det skulle han så ikke have gjort.


UD – OG IND IGEN

Monstret vakler ud til maskinen og begiver sig ud på E20 og hjemad, men kan efter kun 500 meter mærke at noget er helt galt; Patrick Swayze protesterer og gør højlydt opmærksom på hans utilfredshed med situationen. Monstret begynder at svede og ved bare at det ender helt galt hvis han ikke finder et lokum i en ruf.


Roadhouse flow chart:

4. Monster ved at der er endnu et stop inden Lillebælt, så han gi’r noget gas og drøner derudaf i et vildt race mod Patrick og uret. 17 meget lange kilometer senere ankommer han til Infoteria Lillebælt Nord. Med bukserne nede om anklerne kaster han sig ind på det nærmeste das og skiller Patrick ud fra sin krop i en meget flydende form.

Efter at have smadret tønden fuldstændigt, drog monstret hjem til hulen i ro og mag. I 2 dage var han plaget af den hårde fødsel på lokummet langs E20. Det var han i grunden ikke specielt imponeret over.


Roadhouse, Kildebjerg: Det bliver ikke til en Michelinstjerne i denne omgang.
Infoteria Lillebælt Nord: Undskyld det med toilettet.