Komplet
Idioti

littlebig

Husorkestret

Putin elsker MonsterMC.dk. Som tak for det enestående, altid med på beatet og mega informative medie vi er, har Vlad egenhændigt sammensat et husorkester til Monstrene, bestående af Ruslands absolutte elite blandt musikere.

featured_Carolina-Reaper

Carolina Reaper og Chockarmbånd

Ja, så er den Dolken og Færingen tilbage i mors campingvogn. Siden den legendariske Surstrømning Challenge blev … uafgjort, så er der Carolina Reaper til drengene.

KCopeland

TV prædikanten

Når monstrene ser dommedagsprofeter på TV, så er det altid med overdrive på fuld skrue.

skak

Dronning til... Q8

Monstre er high-rollers, og spiller KUN højt spil. Vi har flere gange monstertævet Deep Blue så hårdt at den blev til Deep Purple og begyndte at spille Highway Star i stedet.

ohnoputin

Putins Soldater

Russen er en mægtig mand, og danse han vil og kan!

sildetallerken

Frokost I Mors Campingvogn

Så spiser Dolken og hans buddy ellers lige frokost i mors campingvon der, og det går ikke stille for sig. Særligt hårdt går det ud over vognens eneste lampe , men generelt står hele interiøret nok til en god gang Pletrens.

HomoVarde

Dennis Søger Mage

Bonderøven Dennis står bag legendariske sætninger som: Hvor bor du henne i Silvan, Annemad? Jeg vil gerne starte med at vaske Cecilie. Jeg så der det tågehorn. Jeg har godt af at være fuld. Et køleskab har jeg prøvet at hejse op ad Langebro...

tonnis_crosser

Crosser Til Salg

Tonni Bonde en lækker crosser til salg. Du vil ha’. Tonni vil sælge. Find da ud af noget.

emma_gad_ikke

Børneopdragelse

Alle monstre har fået en regelret og fornuftig opdragelse, det er klart for enhver. Men der er nogle brodne kar derude, der ikke har fattet det. Derfor tilbyder MonsterMC i samarbejde med MonsterWeb Communications børneopdragelse 1-on-1.

onkel_rob

Onkel Rob

Alle har en lidt skør onkel, der drikker sig lidt for fuld til familiefesterne, rager tante Oda på patværket og stjæler hendes cerutter og brænder cykelskuret ned. Monstrenes skøre onkel hedder Rob og han drikker aldrig noget han ikke kan stave til.

auktion

Hævnauktion

I forbindelse med et besøg hos den hedengagne Mother of All Monsters, snappede 4th Monster lige et par skud af terrariets lyskilder. Taberen af julefrokosten tager disse 5 vidunderlige lamper hjem til jordhulen.

violin

(YNDE)FULD VIOLIN

Bjarne Brustad, Joseph Joachim, Joachim Pettoletti, Georg Hellmesberger senior og Johann Strauss den ældre. Allesammen fantastiske strengevirtuoser der hver i sær har begået musikalske genistreger, men det bli’r sgu ærligt talt røvsygt at høre på.

stain-remover

Pletfjerning

Monstre sviner. Men vi rydder også pænt op igen bagefter. Her er et par fif hvis du er “kommet til” at hælde portvin i sofaneseren.