Klubtur til Herning Motorshow 2023

Dette år var det lykkedes at samle hele klubben til en udflugt til årets store event; Motorshow i Herning. For M.U.G. (Motorcykelentutiaster Uden Grænser) er det bedre end juleaften. Altså rigtig meget bedre. Som i gange tusind.

Efter den første panik havde lagt sig, baren var blevet lokaliseret, og næsten alle monstrene havde fundet hinanden var det tid til en morgenbajer.

Fine sager blandt årets udstillede maskiner, helt sikkert. Monstrene faldt i svime over Suzukis nye blå farve til 2023-sæsonen. Og Ducati’s stand er altid et besøg værd! Man kan ikke diskutere stil og mode med Italienere, for de ved bare bedre, punktum! Også i år var der udstillet landbrugsredskaber; New Holland og Harley Davidson side om side.

Hvis man skal pege på et minus ved årets udflugt, så er det at køen til pølledyrene var grusomt lang, og monstre ejer som bekendt ikke tålmodighed. Det kunne hurtigt blive en skidt dag for tilfældigt forbipasserende der kunne ende som frokost på monsterbordet.

Men ellers alt-i-alt enfremragende dag i Mekka.

Suzukis uddødelige V-twin SV650 kan stadig begejstre, særligt i den fuldfede “Metallic Reflective Blue” kulør.

2023 GSX-S1000GT er også en herlig maskine. Med 152 hypper er den til de der skal (meget) hurtigt fra A til B…

Den frækkeste udstødning vi har set længe. Kun Italienere kan lave sådan noget. Bellissimo!!

Monstrene trak sig tilbage for at få hældt noget i skrutten, og mens der blev sat et par pølledyr til livs og skyllet nogle kolde ned, var det en fornøjelse at stå og råbe ad fjolserne på gulvet.

Grrr *ump* smaske – bøvs – smaske *prut* knurre grrr….

Årets “Flyt dig forhelvede”-pris går til den blå Brabus Gelændervogn.