1. Maj - Øldrikningens Absurde Hierarki

Kære læsere,

Hvis der er én dag på året, hvor man burde kunne starte dagen med en kold øl uden at blive mødt af løftede øjenbryn, så må det vel være 1. maj. Men nej, i stedet for at fejre arbejdernes internationale kampdag med en passende mængde humle og malt, står vi her og venter tålmodigt, som om det er den eneste dag, hvor det er socialt acceptabelt at begynde at hælde øl ned i halsen før frokosttid.

MonsterMC har fået nok af denne absurde dobbeltmoral, hvor kalenderen pludselig bestemmer, hvornår vi kan nyde en kold en. Det er som om, at på 1. maj bliver øldrikning løftet til et slags rituelt niveau, hvor man næsten føler sig tvunget til at vente, indtil klokken rammer et bestemt tidspunkt, før man kan løfte glasset i samfundets øjne.

Forestil dig dette: Det er 1. maj, solen skinner, og du sidder på en bænk i parken. Du kigger længselsfuldt på din kølige øl, men nej, det er kun 10:30 – for tidligt, siger samfundet. Men hvorfor? Er øl ikke lige så læskende og velsmagende kl. 10:30 på en 1. maj som på en hvilken som helst anden dag?

Lad os være ærlige, hvis man virkelig vil fejre arbejdernes kampdag på den mest autentiske måde, burde man starte dagen med en øl og derefter bruge resten af dagen på at protestere over, hvorfor man ikke har ret til at starte dagen med en øl!

Så lad os sammen bryde dette absurde øldriknings-hierarki på 1. maj og erklære, at enhver dag er en god dag for en kold en, uanset hvad kalenderen siger. Skål for arbejderne, og skål for øldrikningen – uanset tidspunktet på dagen!

Skråt og skummende,

MonsterMC