Våbenskjoldet

Alle Monstrene nedstammer i lige linje fra Nicolaus Boje (f. 1450). Han var staller, dvs. marsk/hærfører for den sydlige del af Ditmarsken og som sådan en fandens karl, der væltede sig rundt i sprut og damer.

I Brunsbüttel kan man for eksempel stadig finde Bojenavnet, eksempelvis “Bojestrasse”, og Mattias Boje Haus. – Men hvorfor skulle man dog det?

I Ditmarsken fandtes hele 5 våbenførende Bojeslægter. En af de ældste gengivelser af Brunsbüttel-Bojernes våben findes i et håndskrift om våben fra 1500-tallet og viser netop et våbenskjold, der tilhørte Nicolaus Boje.

Som direkte efterkommere er det naturligvis Monstrenes ret og pligt at bære familiens våbenskjold. Men til trods for at det er ret tydeligt hvad det skal forestille,  er ærligt talt noget trist at se til. Derfor kan Monster MC og Monster Web Communications nu præsentere:

 

 

[one_half]

Våbenskjond anno
14-hundrede-grøn-hvidkål:

nicolaus

 

 

 

 

 

 

 

[/one_half]

[one_half last=last]

Våbenskjold anno
2016

vaabenskjoldet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/one_half][clear]

Det er tydeligt for enhver at hærfører Nicolaus havde hang til høj cigarføring og havde derfor sit eget custom made våbenskjold med bodegastemning. Monstrene hylder en vaskeægte helt og levemand med det udødelige »Eki Eki Eki Eki P’tang Zoom Boing«

Skriv et svar