Glædelig for(h)jul, del 2.

Kategorier:Nyheder
4th Monster

Ja så var 4. Monster jo ellers tvangsindlagt til jule-klipperier på afkommets skole, en gruopvækkende eftermiddag i December. Det var i en sportshal propfuld af trætte, sukker-høje unger der yderligere fik stoppet alt for meget mere slik i kæften af en overvægtig kraftidiot klædt i en lådden rød dragt.

I ren og skær afmagt – en tilstand man jo let kan havne i – begynde 4. Monster at tegne og klippe en nisse-dame som han mente at huske de så ud da han var en lille knejt: brovtende beruset og med en bajer i hånden. Det ene tog det andet, og de nu meget højrøstede møgunger besluttede sig at bidrage til projektet, der endte således:


I et øjebliks medrivelse, fik 4. Monster hængt juleklippet op på sportshallens grantræ. Det førte så til en indberetning og blev yderligere nævnt på Forældreintra – curlingforældrenes digitale klubhus.

Skriv et svar

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navn*
Email*
Url